Kategóriák
Hűtőgépcsere program

Váltsa be nyert pályázatát üzleteink egyikében!

Üzleteinket az alábbi linken megtalálják: Üzletek

TOP termékek
Facebook
Kattints a "Tetszik" gombra ha szeretnéd elsők között látni a legfrissebb ajánlatainkat.
Házhozszállítás

Termék részletek


Gorenje MO20E1S Mikrohullámú sütő

Gorenje MO20E1S Mikrohullámú sütő
23 999 Ft

Gorenje mikrohullámú sütő

  • Sütő űrtartalma: 20 L
  • Teljesítmény fokozatok: 5
  • Mikrohullámú teljesítény: 800 W
  • Mechanikus működtetés

Üzleteinkben a termék átvétele díjmentes!

    • Szín: Ezüst szín
    • Lakkozott sütő belső
    • Ajtó anyaga: Üveg
    • Előlap anyaga: Lakkozott előlap
    • Ajtónyitás módja: Nyomógomb
    • Ajtónyitás: Baloldali ajtónyitás
    • Sütő űrtartalma: 20 L
    • Teljesítmény fokozatok: 5
    • Mikrohullámú teljesítény: 800 W
    • Mikrohullám előállítási technológia: Standard technológia (HVT)
    • Mikrohullám elosztási rendszer típusa: Forgótányér
    • Mechanikus működtetés
    • Vezérlés: Gomb
    • Kombinált melegítési-sütési mód: Mikrohullám üzemmód
    • Idő szerinti felolvasztás
    • AquaClean hidrolitikus öntisztítás funkció
    • Biztonsági ajtóretesz
    • Üveg forgótányér
    • Forgótányér átmérője: 27 cm
    • Méretek (SZx M x M): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm
    • Csomagolási méretek: 48,2 × 29,4 × 38,6 cm
    • Nettó súly: 10,9 kg
    • Bruttó súly: 12,6 kg
  • _products/features/icon - AquaClean program

    AquaClean program

    Automata tisztítás mosószerek nélkül
    A sütő belsejét egy csapvízzel feltöltött hőálló üveg vagy agyag edény segítségével tudod tiszítani. Mindössze annyit kell tegyél, hogy a vízzel teli edényt a sütőbe helyezed és bekapcsolod az AquaClean funkciót. A programsorán keletkező gőz fellazítja a mikrohullámú sütő falain lévő szennyeződéseket, a végén csak ki kell törölnöd a sütőkamrát egy nedves ruhadarabbal.
    _products/features/icon - Röviden a mikrohullámokról

    Röviden a mikrohullámokról

    Mikrohullámokkal a villámgyors főzésért
    A mikrohullámok olyan elektromágneses hullámok, amelyek az ételekben levő vízmolekulák mozgását gerjesztik az élelmiszerben. Ez a mozgás olyan energiát generál, amely felmelegíti, főzi, vagy épp kiolvasztja az ételt. A mikrohullámoknak az ételekbe történő gyors és hatékony behatolása miatt azok sokkal gyorsabban megfőnek, mint a hagyományos főzési módszerek használatával.