Kategóriák
TOP termékek
Facebook
Kattints a "Tetszik" gombra ha szeretnéd elsők között látni a legfrissebb ajánlatainkat.
Házhozszállítás

Electrolux inverter motoros mosogatógépekre 10 év garancia jár

Kérjük, olvassa el figyelmesen a garanciális feltételeket.

10 év az inverter motorra

Hiszünk abban, hogy az inverter motorral működő mosogatógépeink hosszú időn keresztül segítenek önnek a konyhában, anélkül, hogy meghibásodnának. Ezért a beépíthető és a szabadonálló Electrolux mosogatógépek inverter motorjára 9 év extra garanciát adunk az 1 éves gyári jótállási időn felül. Az extra garancia kizárólag az inverter motoros készülékekre vonatkozik, és visszavonásig érvényes. 
Itt ellenőrizheti, hogy az Ön által kiválasztott modell inverter motorral rendelkezik-e.

A 10 év garancia a vásárlás napjától él. A garancia teljes időtartama alatt őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát.

Kérjük, olvassa el figyelmesen a Jótállás feltételeit.

Megnézem a feltételeket

Mitől ennyire megbízható az inverter motor?

Az inverter motor egyik legfontosabb jellemzője, hogy nincs benne szénkefe. A hagyományos motorokban lévő szénkefe hozzáér a motor forgó tengelyéhez, s ez ahhoz hasonló hatást eredményez, mintha az autót félig behúzott kézifékkel vezetnék. A súrlódás (felmelegedés) miatt a szénkefével működő motorok bizonyos időközönként pihennek, ez a gyakorlatban hosszabb programot jelent. A szénkefe és a mozgó alkatrészek hiánya azt is jelenti, hogy hosszabb a motor élettartama – nincs, ami elromoljon benne.

Mosogatógép inverter motor készüléklista

Mi mindent várhat mosogatógépétől?

Nem számít, milyen edényt tesz be a mosogatógépébe — a legnagyobb, legzsírosabb serpenyőktől a törékeny üvegpoharakig — az Electrolux mosogatógépek egyedülállóan tisztára mosnak mindent, hogy Ön minden alkalommal csillogóan tisztán vehesse ki edényeit a gépből. Biztos lehet benne, hogy többé semmit sem kell kézzel mosogatnia. Évente ráadásul akár 2 hét szabadidővel ajándékozhatja meg magát, ha a gépre bízza piszkos edényeit.

Megnézem a mosogatógépeket

Cseppmentes szárítás, természetesen

Az új AirDry technológia a természetes levegőáramlást használja fel az edények végső szárításához. Az ajtó 10 cm-re kinyílik az utolsó szárítási fázisban, és úgy is marad, amíg kipakolja a gépet. Természetes módon szárítja meg az edényeket, miközben csökkenti az energiafogyasztást.

MEGNÉZEK EGY AIRDRY FUNKCIÓS MOSOGATÓGÉPET