Kategóriák
TOP termékek
Facebook
Kattints a "Tetszik" gombra ha szeretnéd elsők között látni a legfrissebb ajánlatainkat.
Házhozszállítás

Az Electrolux inverter motoros mosógépekre, szárítógépekre és mosó-szárítógép 10 év garancia jár

10 év garancia az inverter motorra

Mosógépeink, szárítógépeink vagy mosó-szárító gépeink inverter motorjára 9 év extra garanciát vállalunk, az 1 éves gyári garancia időn felül. A 9 év extra garancia kizárólag az inverter motorra vonatkozik, és online regisztrációhoz kötött.

Regisztrálom vásárlásomat


A garanciát érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a garanciális feltételeket.

10 év garancia az inverter motorra

Hiszünk abban, hogy az inverter motorral működő mosógépeink, szárítógépeink és mosó-szárító gépeinkhosszú időn keresztül segítenek Önnek tisztán és jó formában 
tartania ruháit, anélkül, hogy meghibásodnának. Ezért a törvényben meghatározott, 
1 év garancia időn felül adunk még 9 év extra garanciát az inverter motorra. Az ajánlat minden Electrolux inverter motoros mosógépre, szárítógépre és mosó-szárító gépre vonatkozik, és visszavonásig érvényes.
Itt ellenőrizheti, hogy az Ön által kiválasztott modell inverter motorral rendelkezik-e.

A 10 év garancia a vásárlás napjától él. A garancia teljes időtartama alatt őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát.

Kérjük, olvassa el figyelmesen a Jótállás feltételeit.

Megnézem a feltételeket

Mitől ennyire megbízható az inverter motor?

Az inverter motor egyik legfontosabb jellemzője, hogy nincs benne szénkefe. A hagyományos motorokban lévő szénkefe hozzáér a motor forgó tengelyéhez, s ez ahhoz hasonló hatást eredményez, mintha az autót félig behúzott kézifékkel vezetnék. A súrlódás (felmelegedés) miatt a szénkefével működő motorok bizonyos időközönként pihennek, ez a gyakorlatban hosszabb a mosó- és szárítóprogramot jelent. A szénkefe és a mozgó alkatrészek hiánya azt is jelenti, hogy hosszabb a motor élettartama – nincs, ami elromoljon benne.

Ha szereti, bízza a mosógépre

Szeretné, ha ruhái hosszú idő múlva is úgy néznének ki, mintha újak lennének? Akkor bízza őket új Electrolux mosógépére. Válassza ki a megfelelő hőfokot és programot, a mosógép pedig a lehető legkíméletesebben, mégis alaposan fogja tisztára mosni ruháit. Mosógépeink speciális programokkal és innovatív funkciókkal gondoskodnak arról, hogy ruhái megtartsák formájukat, puhaságukat és színüket mosásról-mosásra. S közben minimális mennyiségű vizet és energiát használnak.

Megnézem a mosógépeket

DelicateCare szárítógépek

Kedvenc ruháit nyugodtan rábízhatja egy Electrolux szárítógépére. A Delicate Care szárítógépek ugyanolyan kíméletesen szárítják meg ruháit, mintha fektetve szárítaná őket. A szárítógép a különféle anyagokhoz igazítja a programot, így gondoskodik legfinomabb ruháiról is. A gép alacsony hőmérsékleten szárít, ezért rendkívül energiatakarékos. Mindemellett hatékonyan dolgozik, egyenletesen szárít meg minden holmit.

Megnézem a szárítógépeket

 • Az akció időtartama

  2019. február 1-től visszavonásig

  A garanciát csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, és a bizonylaton a mosógép, szárítógép, vagy mosó-szárítóg gép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • Regisztráció

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot a vásárlást követő 90 napon belül! Adja meg nevét és e-mail címét, töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát. Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldjük el az extra garanciát igazoló dokumetumot, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételeknek.

  Kérjük, ellenőrizze a postaládájában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • Kiskereskedő partnereink

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárító gépet forgalmazó partnerünk részt vesz.