Kategóriák
 • Akciós termékek
 • Háztartási gépek
  •  
 • Beépíthető gépek
  •  
 • Műszaki termékek
  •  
 • Számítástechnika-Játék
  •  
 • Szépség-Egészség
  •  
TOP termékek
Facebook
Kattints a "Tetszik" gombra ha szeretnéd elsők között látni a legfrissebb ajánlatainkat.
Házhozszállítás

10 ÉV GARANCIA AZ AEG INVERTER MOTOROS MOSÓGÉPEKRE

10 ÉV GARANCIA AZ INVERTER MOTORRA

Mosogatógépeink inverter motorjára 9 év extra garanciát vállalunk, az 1 éves gyári garancia időn felül.

Regisztrálom vásárlásomat 

A garanciát érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a garanciális feltételeket

10 ÉV GARANCIA AZ INVERTER MOTORRA

Hiszünk abban, hogy az inverter motorral működő mosogatógépeink hosszú időn keresztül segítenek önnek a konyhában, anélkül, hogy meghibásodnának. Ezért a beépíthető és a szabadonálló 
AEG mosogatógépek inverter motorjára 9 év extra garanciát adunk az 1 éves gyári jótállási időn felül. 
Az extra garancia kizárólag az inverter motoros készülékekre vonatkozik, és visszavonásig érvényes. 
Itt ellenőrizheti, hogy az Ön által kiválasztott modell inverter motorral rendelkezik-e.

A 10 év garancia a vásárlás napjától él. A garancia teljes időtartama alatt őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát.

Kérjük, olvassa el figyelmesen a Jótállás feltételeit.

Megnézem a feltételeket

MITŐL ENNYIRE MEGBÍZHATÓ AZ INVERTER MOTOR?

Az inverter motor egyik legfontosabb jellemzője, hogy nincs benne szénkefe. A hagyományos motorokban lévő szénkefe hozzáér a motor forgó tengelyéhez, s ez ahhoz hasonló hatást eredményez, mintha az autót félig behúzott kézifékkel vezetnék. A súrlódás (felmelegedés) miatt a szénkefével működő motorok bizonyos időközönként pihennek, ez a gyakorlatban hosszabb programot jelent. A szénkefe és a mozgó alkatrészek hiánya azt is jelenti, hogy hosszabb a motor élettartama – nincs, ami elromoljon benne.

Mosogatógép inverter motor készüléklista

MAKULÁTLAN TISZTASÁG

Egy AEG mosogatógép tökéletesen tisztára mossa a legnagyobb, legzsírosabb serpenyőket és a törékeny üvegpoharakat is. Az alsó vízkaron van egy extra szatelit szórókar, melynek vízpermetező rendszere gondoskodik arról, hogy a vízsugár eljusson a gép nehezen elérhető sarkaiba is. Ezért tökéletesen tiszta lesz minden edény. Többé semmit sem kell kézzel mosogatnia.

Megnézem a mosogatógépeket

TERMÉSZETES SZÁRÍTÁS

Az AirDry funkciónak köszönhetően edényeit teljesen szárazon szedheti ki a mosogatógépből, ezért akár azonnal teríthet is velük. A ProClean™ mosogatógépek ugyanis a természetes levegőáramlást használják fel az edények szárításához. Az ajtó 10 cm-re kinyílik az utolsó szárítási fázisban, és úgy is marad, amíg kipakolja a gépet.  Ezzel időt és energiát takarít meg Önnek, az edényeit pedig foltmentesen szedheti ki a gépből.

Megnézek egy ProClean™ mosogatógépet

 • AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA

  2019. február 1-től visszavonásig

  A garanciát csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, és a bizonylaton a mosogatógép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • REGISZTRÁLJA VÁSÁRLÁSÁT

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot a vásárlást követő 90 napon belül! Adja meg nevét és e-mail címét, töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát. Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldjük el az extra garanciát igazoló dokumentumot, amennyiben regisztrációja megfelel a Promóciós feltételeknek.

  Kérjük, ellenőrizze a postaládájában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • KISKERESKEDŐ PARTNEREINK

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, AEG mosogatógépet forgalmazó partnerünk részt vesz.